VERZENDEN&RETOURNEREN

RETOURNEREN

De verzendkosten voor het retourneren van producten zijn voor jouw rekening. Wij vragen hiervoor je begrip. De kosten van pakketten die onder rembours of ongefrankeerd naar Studio Willem van de Weert worden verzonden, verrekenen wij dan ook met het eventueel terug te storten bedrag.

VERZENDEN

Aflevervoorwaarden Transportpartner Studio Willem van de Weert - JP Haarlem.

 

Annulering: 
U kunt de levering van uw bestelling tot twee werkdagen voor levering kosteloos uitstellen. Indien u de wijzigen éénwerkdag van tevoren of op de afleverdag zelf doorgeeft zijn wij helaas genoodzaakt annuleringskosten (€45,-) in rekening te brengen. 

 

Algemene Leveringsvoorwaarden / Adviezen: 

Zorg ervoor dat alle mogelijke obstakels, die het vervoeren van uw goederen kunnen bemoeilijken verwijderd zijn (kastjes, schilderijen, lampen etc.). Dek ook kwetsbare vloeren, muren en doorgangen af en/of attendeer onze chauffeur op de kwetsbaarheid. 

Wij kunnen geen aansprakelijkheid aanvaarden voor schades door transport vanaf de eerste deur/eerste ingang. Wel helpen wij u graag om het binnen te plaatsen. 

Voorkom annuleringskosten; zorg ervoor dat er iemand aanwezig is tijdens de aangegeven tijdsindicatie. 

Indien een meubel niet naar binnen gebracht kan worden en andere transportmiddelen (takel of verhuislift) moeten worden ingezet, is dit volledig voor rekening en risico van de klant. 

JP Haarlem Delivery behoudt het recht om een levering af te breken indien de chauffeur aangeeft dat de afleversituatie onverantwoord is.eventuele meerkosten zijn voor rekening van de klant.

De bezorging kan door verkeersomstandigheden of andere onverwachte ontwikkelingen buiten de gegeven tijdsindicatie plaats vinden. 

Mocht u niet tevreden zijn over de manier waarop wij uw meubelen hebben vervoerd, dan horen wij dat graag. Daarnaast staan wij altijd open voor op- of aanmerking. 

 

Met vriendelijke groet, 

JP Haarlem Delivery 
 

A. Hofmanweg 7 
2031 BH Haarlem 
023-5160699 
www.jphaarlem.nl

VOLG ONS OP:

STUDIO 

WILLEM VAN DE WEERT

NOORDDIJK 96

1521 PD WORMERVEER

 

 

 

COPYRIGHT2019.png