Een goed interieur ontwerp is de basis voor een prettige leefomgeving.

Interieurontwerper Willem van de Weert ontwerpt niet alleen design meubels maar denkt ook graag met u mee over de indeling van uw woning om van uw huis een thuis te maken. Interieurontwerper Willem van de Weert staat bekend om zijn unieke moderne stijl die toch warm aanvoelt.

hier onder een aantal voorbeelden van verschillende disciplines.

Om de prijs zo overzichtelijk mogelijk te maken werken wij met twee verschillende pakketten deze pakketten zij worden gebaseerd op het aantal vierkante meters.

Zo weet u van te voren waar u aan toe bent, en is hier nooit onduidelijkheid over.

TOTAAL INTERIEURONTWERP

Gratis kennismakingsgesprek met interieurontwerper

Het begint met een vrijblijvend kennismakingsgesprek bij u thuis.

Hierin bespreken we de woonwensen uw stijl, kleur voorkeuren en meten de ruimte in waar het omgaat.

 

Opdracht interieur ontwerp 

Bij opdracht voor het maken van een interieurontwerp, kunnen we met de informatie uit het vrijblijvende kennismakingsgesprek een schetsontwerp gemaakt worden door de interieurontwerper. Op basis hiervan kunnen wij samen met de input van uw als klant het definitief ontwerp maken in de vorm van een plattegrond.

Hierin is duidelijk te zien wat de indeling gaat worden. En kan de basis zijn voor een 3d uitwerking.

 

3D sfeerimpressie

Omdat bij plattegrond niet alles gelijk duidelijk is en soms lastig is om in te beelden hoe het nieuwe ontwerp eruit komt te zien. Werken wij met 3d sfeerimpressies.

Deze 3D renders geven een veel ruimtelijker beeld.

 

Lichtplan

Een belangrijke factor voor de uiteindelijke sfeer in uw woning wordt bepaald door een goed lichtplan. Het lichtplan geeft uw woning net het beetje extra wat uw woning zo uniek zal maken.

Het meest ideale is om voor de verbouwing van uw woning een lichtplan te laten maken. Zodat er bij het ontwerp totale vrijheid kan zijn bij het interieurontwerp en het lichtplan. Wordt uw woning niet verbouwd of wilt u alleen een nieuw lichtplan? Ook dan kunnen wij voor u een lichtplan  maken waar we rekening houden met de bestaande bouw en praktische oplossingen en toch met het lichtplan een mooie sfeer in uw woning te creëren voor elk moment op de dag.

 

Prijs van interieurontwerp en lichtplan

Om de prijs zo overzichtelijk mogelijk te maken worden de offertes gebaseerd op het aantal vierkante meters.

Zo weet u van te voren waar u aan toe bent, en is hier nooit onduidelijkheid over.

AFSPRAAK INPLANNEN.

Vul alle onderstaande velden in en we nemen binnen 2 werkdagen contact met u op om een vrijblijvend gesprek bij u thuis in te plannen.

Bericht ontvangen!

VOLG ONS OP:

STUDIO 

WILLEM VAN DE WEERT

NOORDDIJK 96

1521 PD WORMERVEER

 

 

 

COPYRIGHT2019.png